Varman ja Sammon ryöstö

Poliitikot ovat harakoita. Siis niitä lintuja, jotka varastavat hopealusikoita. Nyt demarit ovat keksineet, miten varastetaan yksityiset eläkevarat ja jaetaan ne puoleen kannattajille.

Kuten kaikki tietävät, enemmistö demareiden kannattajista saa palkkansa julkiselta sektorilta. Ja siellä suurin palkanmaksaja on kuntasektori. Se on kautta aikojen tarjonnut noille demareiden kannattajille parempia eläkkeitä, kuin mitä sen tarvitsisi lakisääteisesti maksaa. Sen lisäksi Kutien Eläkevakuutus ryhtyi keräämään puskureita huomattavasti yksityisiä eläkevakuutusyhtiöitä myöhemmin. Sen johdosta KEVA on reippaasti alirahoitettu verrattuna yksityisen puolen eläkeyhtiöihin. Ero on töissä käyvien kunnan työntekijöiden ja yksityiseen sektorin työtekijöiden eläkemaksuissa on useita prosentteja.

Rinteen Karhukopla on päättänyt, että kunnallinen eläkejärjestelmä yhdistetään yksityisen sektorin eläkejärjestelmään, eli varastetaan yksityiseltä puolelta sen verran rahaa, että niillä saadaan peitetyksi kuntien eläkejärjestelmän alirahastointi ja ylisuuret eläkkeet. Seuraavaksi varmaan ehdottavat, että ryhdytään maksamaan puoluetuet, tai ainakin demareiden puoluetuki yksityisistä eläkevakuutusyhtiöistä.

Rinteen lupaama vappusatanen eläkeläisille taisikin olla vain silmänlumetta, jolla yritetään peittää yksityisten eläkevarojen varastaminen. Kepulle moinen kuppaus toki sopii, sillä maajussien eläkkeet on jo pitemmän aikaa maksettu verovaroista.

Olen ihmeissäni, että SAK sallii moisen rosvouksen. Tai oikeastaan en ole. SAK:n suurimpia liitoja ovat JHL ja muut kuntatyöntekijöiden liitot. Että totta kai hyväksyvät. Mutta miksi Riku Aalto on hiljaa, sitä en ymmärrä.

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: