Nurinpäin

Poliitikot ja media ovat yhdessä päättäneet luoda Suomeen peilimaailman, jossa asiat ovat toisin päin kuin miten ne ovat todellisuudessa.

Niinpä Suomessa epätasa-arvoa ja huimaa epäoikeudenmukaisuutta edustaa se, että ahkeralle maksetaan enemmän palkkaa kuin laiskalle. Muissa maissa se on luonnollista, että ahkeruudesta palkitaan. Suomessa peilimaailma on viety jopa niin pitkälle, että on ”oikeudenmukaista” siirtää yhteiskunnan pakkokeinoin ahkeran palkasta laiskalle sen verran rahaa, että kummatkin saavat saman verran. Jos asiaa katsoo ilman värillisiä laseja, niin suomalainen käytäntö on todella epäoikeudenmukaista ahkeria kohtaan.

Sekin on epäoikeudenmukaista, että joku vanhus elää sen verran säästeliäästi, että pystyy ostamaan itselleen vaikkapa siivouspalveluita. Poliitikot haluavat korjata tuonkin epäkohdan. Ja tietenkin niin, että säästeliäältä otetaan rahaa ja tarjotaan tuhlareille yhteiskunnan varoilla samanlaista siivouspalvelua.

Myös se on kuulemma kamalan väärin, että jotkut vanhemmat auttavat lapsiaan läksyjen teossa ja nämä lapset saavat parempia arvosanoja kokeissa. Poliitikot haluavatkin verottaa näitä vanhempia raskaammin, jotta voitaisiin palkata kouluavustajia niille lapsille, joiden vanhemmat eivät itse viitsi auttaa läksyissä omia lapsiaan.

Kun politiikkojen johtoajatuksena on se, että kaikille pitää tarjota verovaroin samat palvelut, mitä jotkut pystyvät omilla ponnistuksillaan itse hankkimaan jokainen ymmärtää, että sellaisesta yhteiskunnasta loppuu yrittäminen ja ahertaminen ennen pitkää.

Sen lisäksi sellainen yhteiskunta menettää yritteliäimmät nuoret. He muuttavat maihin, joissa ei totuutta tarjota nurinkurisena peilimaailmana. Eivätkä jäljelle jääneet nuoretkaan hanki sellaiseen maahan jälkikasvua. Miksi hankkisivatkaan, jos yritteliäisyys ja ahkeruus ovat epätasa-arvoa.

Kun asioita vääristelemällä on saatu tapettua loppukin ahkeruus, yrittäminen ja saatu väkiluku laskuun, poliitikoilla on siihenkin mielestään oiva ratkaisu; työperäinen maahanmuutto. Tuodaan maahan kielitaidottomia ihmisiä, jotka eivät ymmärrä suomalaisen median toitotusta, vaan ponnistelevat ja ahkeroivat. Ainakin niin pitkään, kunnes oppivat kieltä sen verran että ymmärtävät, ettei siitä Suomessa ole hyötyä. Mutta ei hätää, tuodaan taas lisää kielitaidottomia ahkeroimaan.

Niin pitkään, kuin enemmistö suomalaisista elää mieluummin muiden kuin oman työnsä hedelmillä, tilanne ei muutu. Eikä se muutu, koska media ja poliitikot ovat sitä mieltä, että on tasa-arvoista ja oikeudenmukaista elää muiden siivellä. Onhan ahkeran ja laiskan elintason oltava sama, oikeudenmukaisessa yhteiskunnassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yksi ajatus artikkelista “Nurinpäin”

  1. Aivan mahtava teksti jälleen kerran:)
    Itse olen 14-vuotiaasta asti tehnyt omat rahat ja tänä päivänä ansiot ovat selkeästi yli keskiansion. Kaiken tämän olen tehnyt kovalla duunilla.
    Muistan, että aina täällä Suomessa on tuettu lintsareita minkä ehditään. Tuntuu, että parhaiten tässä yhteiskunnassa pärjää, kun ennen täyttä ikää tekee lapsen(ia). Lapsen synnyttyä hakee perheen kanssa asuntoa ja se löytyy taatusti heti, koska ei vauvan kanssa kadulle voi jäädä. Sen jälkeen on putki auki eläkeikään asti, eikä ikinä tarvii töitä tehdä. Kunhan muistaa välillä hakea vaan töitä ettei tuet lopu ja tehdä lisää muksuja.
    Suvussa on pari tällaista sankariperhettä ja kummasti niillä rahaa riittää, A4 paperilla kaupassakin käydään.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.