Poliitikkojen maaorjat

Ihminen voi kuulemma saada kyllikseen kaikista muista nautinnoista, paitsi vallasta. Sen väitetään olevan sellainen nautintoaine, ettei sitä koskaan saa tarpeeksi, kun makuun on päässyt. Siksi kai sitä niin kovalla innolla tavoitellaan.

Valtaa on kahta lajia, joista toinen on harmiton ja hyvälaatuinen. Eli valta ja vapaus päättää itse omista asioistaan. Kunhan ottaa omaa valtaansa toteuttaessaan huomioon muut ihmiset. Ettei isommin aiheuta muille vahinkoa eikä harmistusta sillä itsenäisyydellään. Sitä en pidä kuitenkaan vahingollisena, jos joku ottaa siitä itseensä, että naapuri tulee omillaan toimeen.

Poliitikot hamuavat sitä toista valtaa, eli valtaa päättää muiden ihmisten asioista. Jos tyytyisivät siihen, sen voisi vielä sietää. Mutta kun niillä on vimmattu halu päättää myös muiden ihmisten rahoista. Siis myös niistä rahoista, joita eivät vie ihmisiltä verottamalla omaan käyttöönsä.

Itsenäiset, omillaan toimeentulevat vapaat ihmiset tulisivat toimeen huomattavasti kevyemmällä politikoinnilla, kuin mitä maassamme nykypäivinä harrastetaan. Mutta kun se valta on noussut nesteen lailla poliitikkojen päähän, niin heidän pitää valtanarkkareina puuttua koko ajan isommin ja isommin ihmisten eloon ja ottaa itselleen vuosi vuodelta suurempi ja suurempi osa työssäkäyvien ihmisten palkasta. Puolueista riippumatta kaikkien poliitikkojen tavoitteena onkin se, että Suomen kansasta mahdollisimman suuri osa on poliitikkoisäntein maaorjia.

Kansan orjuuttamiseksi poliitikot ovat keksineet oivan ikiliikkujan. Nostetaan välillisillä veroilla asumisen ja elämisen hinta niin korkealle, ettei maassa voi elää ja asua ilman poliitikkojen armopaloja. Jos ette usko, niin poliitikkojen armopaloina asumistukea saa tällä hetkellä jo liki 900 000 kansalaista. Kun tuohon mätetään päälle opintotuella elävät liki 300 000 nuorta, niin noin neljäsosa kansasta on saatu maaorjiksi.

Poliitikot suunnittelevat koko ajan lisää veronkorotuksia. Seuraavaksi varmaan korotetaan polttoaineiden verotusta sellaiselle tasolle, ettei pienituloisilla enää ole varaa käydä kylillä kaupassa haja-asutusalueilla. Kun verot ovat tapissa, poliitikot keksivät haja-asutustuen. Sillä tavalla saadaan haja-asutusalueiden asukkaat riippuvaisiksi poliitikkojen ”hyvästä tahdosta”.  Niin tehdään viimeisestäkin itsellisestä talonpojasta nöyrä maaorja.

Totta kai poliitikot tietävät, että huumeisiin orjuuttaminen on aloitettava mahdollisimman nuorena Ja siinä poliitikot ovat onnistuneet. Nuoriso totutetaan tukihuumeisiin jo ennen täysikäisyyttä. Suomessa on jo 300 000 opintotukihuumenuorta, jotka on helppo koukuttaa iän karttuessa käyttämään vahvempia tukihuumeita.

Kansa ei tukihuumehöyryissään ymmärrä, että poliitikot ensin ottavat heiltä ne rahat, joilla sitten tarjoavat niitä tukihuumeita. Eikä sekään riitä. Nykyään poliitikot tarjoavat tukihuumeita kansalle velkarahalla, eli rahoilla, jotka poliitikot ottavat tulevaisuudessa meidän lapsiltamme. Mahtavat mafian kummisedät olla kateellisia?

%d bloggaajaa tykkää tästä: